Autentificare
Email:
Parola:
Tel/fax: 021.311.50.29;
info@sportarena.ro; www.3la3.ro
 
 
 
DECLARATIE
 

Înteleg faptul ca exista riscuri cu privire la participarea mea la competitia SPORT ARENA STREETBALL.

Prin prezenta declaratie pe care o sustin descarc de orice raspundere care poate aparea ca urmare a accidentarii mele si/sau a pierderii bunurilor materiale prin furt sau alte metode, pe organizatorii competitiei (SC SPORT ARENA SRL), pe angajatii SPORT ARENA SRL precum si pe alte persoane care fac parte din comisia de organizare.

De asemenea, prin prezenta declaratie, sunt de acord ca SC SPORT ARENA SRL sa foloseasca în scop publicitar si/sau comercial toate imaginile înregistrate pe suport media în timpul participarii mele la competitia SPORT ARENA STREETBALL fara a solicita nici un fel de avantaj material. In acest sens inteleg si sunt de acord ca imaginea mea sa poata fi folosita in clipuri si materiale publicitare realizate in scopul promovarii acestui eveniment (ori a unor evenimente inrudite) si/sau a imaginii sponsorilor, partenerilor sau organizatorilor acestuia. Sunt de acord ca datele mele personale furnizate prin formularul de înscriere sa poata fi prelucrate de catre SC SPORT ARENA SRL în orice fel în care aceasta va considera necesar.

Prin prezenta declar ca starea sanatatii mele este corespunzatoare si îmi permite participarea la competitia SPORT ARENA STREETBALL. Înteleg si sunt de acord cu faptul ca SPORT ARENA SRL nu este responsabila în nici un fel în cazul accidentarilor de orice fel survenite pe durata participarii mele la SPORT ARENA STREETBALL.